Nakon prebijanja u Crnoj Gori, vladika Metodije zadržan na VMA

Izvor: Vostok.rs, 28.Dec.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon prebijanja u Crnoj Gori, vladika Metodije zadržan na VMA

Nakon što je brutalno pretučan na mostu Đurđevića Tara, kako saznaje portal IN4S, vladika Metodije je zadržan na VMA. Naime, na mostu na Đurđevića Tari policija je, u toku protesta protiv donošenja zakona o slobodi vjeroispovijesti, brutalno pretukla Preosvećenog Episkopa dioklijskog gospodina Metodija. Vladiku i pojedine vjernike su oborili na zemlju i tukli prendrecima i nogama.
Miloje Šćepanović: Dao sam otkaz da se osjećam slobodnohttps://t.co/RSduJGz5mn
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) December 28, 2019 Povrijeđena su i dva vjernika, koji su pokušavali da ga zaštite. Iako je vladika Metodije kazao da se osjeća dobro, te je kazao da ne osuđuje policajca i želi da se sačuva mir, on je ipak nakon dodatnih pregleda zadržan na Vojno medicinskoj akademiji. Kako nezvanično saznajemo postoji sumnja da je nakon događaja zadobio teže povrede unutrašnjih organa, sa posljedničnim unutrašnjim krvarenjem, dijagnostički postupci su u toku. Trenutno prima simptomatsku terapiju. IN4S
 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.