Izvor: Blic, 03.Dec.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon SEKS SKANDALA, Sanja iz Bihaća pred kamerama: Snimak je kružio čaršijom, a ljude je sada SRAMOTA da sede u mom društvu

Sanja Cerić, devojka koja je širom Balkana postala poznata po seks skandalu koju već nedeljama potresa region, otvorila je dušu za "Face TV". Devojka koja je prijavila Sabahudina Blaževića da je tajno snimao, a kasnije snimke seksa s njom, dok su bili u ljubavnoj vezi, objavio na jednoj pornografskoj stranici, prolazi kroz teške dane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SANJA IZ BIHAĆA POSLE SEKS-SKANDALA OTVORILA DUŠU PRED KAMERAMA: Ljude je sramota da sede sa mnom u društvu, moji roditelji stalno plaču! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Dec.2018, 00:19

Sanja Cerić, devojka koja je širom Balkana postala poznata po seks-skandalu koji već nedeljama potresa region, otvorila je dušu u jednoj emisiji i ispričala šta joj sve dogodilo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.