Najmanje 126 migranata nestalo u brodolomu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 126 migranata nestalo u brodolomu

Najmanje 126 migranata se vode kao nestali posle potonuća improvizovanog plovila kojim su krenuli iz Libije, rekao je danas portparol Međunarodne organizacije za migracije Flavio Di Đakomo.

On je preneo izjave četvoro preživelih.

Prema njihovim rečima, oko 130 migranata, najvećim delom iz Sudana, ukrcalo se u četvrtak u Libiji u gumani čamac koji je nakon nekoliko sati plovidbe potonuo.

Di Đakomo je rekao da su ;libijski ribari pronašli žive i zdrave samo dva Sudanca i dva Nigerijca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Najmanje 126 migranata nestalo u brodolomu

Izvor: Beta, 19.Jun.2017

Najmanje 126 migranata se vode kao nestali posle potonuća improvizovanog plovila kojim su krenuli iz Libije, rekao je danas portparol Medjunarodne organizacije za migracije Flavio Di Djakomo.On je preneo izjave četvoro preživelih.Prema njihovim rečima, oko 130 migranata, najvećim delom iz Sudana,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.