Na skupštini Ujedinjenih nacija dogodilo se nešto neočekivano: Kada je ušla u salu, svi su gledali samo u nju! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na skupštini Ujedinjenih nacija dogodilo se nešto neočekivano: Kada je ušla u salu, svi su gledali samo u nju! (FOTO)

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Arden debitovala je za govornicom u Ujedinjenim nacijama, ali i učinila još nešto prva pred svetskom organizacijom.

Ona je povela i tromesečnu bebu, pa su odmah postale zvezde zasednja Skupštine.

Ardenova se igrala sa kćerkicom Neve Te Arohom neposredno pre svog obraćanja generalnoj skupštini UN, dok je njen partner Klark Gejford držao Neve dok je ona bila za govornicom, preneo je BBC.

I cannot stress how much the >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << @UN - and the governments that comprise it - need this. https://t.co/d9NHkms96R

Premijerka doji tromesečnu ćerkicu, što je i bio razlog da je povede na šestodnevni put u inostranstvo.

Because everyone on twitter's been asking to see Neve's UN id, staff here whipped one up. I wish I could have captured the startled look on a Japanese delegation inside UN yesterday who walked into a meeting room in the middle of a nappy change. Great yarn for her 21st. pic.twitter.com/838BI96VYX

"Voleo bih da sam mogao da slikam iznenađeni pogled japanske delegacije u UN dok su ulazili u salu za sastanke u trenutku dok smo menjali pelenu. Sjajna priča za njen 21. rođendan", napisao je Gejford na Tviteru, uz fotografiju bebine propusnice.

Nešto kasnije, on je objavio i fotografiju bebe u benkici sa logom Ujedinjenih nacija.

Premijerka se porodila 21. juna, a već šest nedelja nakon toga vratila se na dužnost, dok je njen suprug, televizijski voditelj, ostao kod kuće da se stara o bebi.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.