Izvor: Blic, 17.Dec.2018, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NIJE JOŠ UVEK SVE OK" Željko Šašić otkrio sve o turbulentnom odnosu sa ćerkom Sofijom, pa spomenuo Lukasa i Sonju (VIDEO)

Željko Šašić konačno je na dobrom putu da sa ćerkom Sofijom izgradi lep odnos. Pevač koji je 90-ih godina imao velike hitove poput “Gori more” i “Ti, lutko moja” za “Blic” je ispričao da je sa svojom jedinicom prebrodio probleme nastale usled velikih životnih turbulencija u njegovom odnosu sa bivšom suprugom, Sofijinom majkom Sonjom Vuksanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Željko Šašić otkrio u kakvim je sada odnosima sa ćerkom Sofijom: “Daleko od toga da je sve okej…”

Izvor: Svet, 17.Dec.2018

Željko Šašić na dobrom je putu da sa ćerkom Sofijom izgladi sve nesporazume. Jedan od većih problema za Željka bio je momenat kada je Sofija umesto prezimena Šašić na društvene mreže stavila “Vu”, skraćenicu od prezimena Vuksanović koje pripada njenom bivšem očuhu Aci Lukasu.. Kako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.