NESREĆA U GRČKOJ: Najmanje dve osobe poginule u padu helikoptera

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U GRČKOJ: Najmanje dve osobe poginule u padu helikoptera

Dve osobe su poginule prilikom pada helikoptera između grčkog ostrva Poros i mesta Galatas u kontinentalnom delu Dve osobe su poginule prilikom pada helikoptera između grčkog ostrva Poros i mesta Galatas u kontinentalnom delu.Tela dvoje ruskih državljana izvukli su ronioci , dok se još traga za telom Grka za koga je prijavljeno da je takođe bio u letelici, prenosi ANA.Prema rečima svedoka, pre nego sto se srušio, helikopter je skrenuo, a u vreme pada na Porosu je nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << struja zbog čega se sumnja da je udario u električne žice.PROČITAJTE JOŠ: PAD AMERIČKOG HELIKOPTERA: Stradao tajkun uglja, njegov život obeležile lične tragedijeMinistarstvo odbrane je na lice mesta poslalo jedinice Puma, dok su ostrvske vlasti poslale spasilačke čamce i helikoptere.U međuvremenu, sekretarijat za civilnu zaštitu zatražio je od vojske pomoć u generatorima, dok se ne ne popravi električna mreža.Navodi se da je helikopter leteo iz Atine ka Galatasu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U padu helikoptera u Grčkoj poginule tri osobe, među njima i Rusi

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019

ATINA - Ruska Ambasada u Grčkoj potvrđuje smrt dvoje ruskih državljana u padu helikoptera kod grčkog ostrva Poros, rekao je portparol Ambasade Vasilij Gavrilov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.