Izvor: Blic, 20.Nov.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILJE U STAROJ PAZOVI Muškarac (46) pokušao nožem da ubije nevenčanu suprugu

U Staroj Pazovi u utorak uveče je došlo do pokušaja ubistva. Slobodan Belegišanin (46) nožem je izbo nevenčanu suprugu Zoricu Stanisavljević (46) u leđa i grudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stara Pazova: Nožem ubadao nevenčanu suprugu

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018

U Staroj Pazovi danas se desio pokušaj ubistva...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..S.B. (46) osumnjičen je da nožem izbo nevenčanu suprugu Z.S. (46) u leđa i grudi, pišu "Novosti"...Žena je u kritičnom stanju prebačena u KBC Zemun...HOROR kod Mitrovice! Čovek iskasapljen sekirom..Lekari...

Nastavak na Mondo...

HOROR U NOVOJ PAZOVI: Došli su iz grada, Slobodan je uzeo Zoričin telefon, a zbog onog što je pročitao ZGRABIO JE NOŽ I IZBO JE!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2018, 19:53

Slobodan Belegišanin (46) uhapšen je zbog sumnje da je nožem izbo nevenčanu suprugu Zoricu Stanisavljević (46) u njihovoj kući u Novoj Pazovi. Svađa je najverovatnije izbila zbog ljubomore

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.