Izvor: Blic, 14.Okt.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTILA SRBIJU Glumica koju su obožavali USPELA U HOLIVUDU, a ono što kaže o Balkanu će vas ODUŠEVITI

Ogromnu slavu Mirjana Joković stekla je krajem osmaedesetih i tokom devedesetih godina kada je glumila u brojnim ostavarenjima iz sveta kinematografije. Zapažene uloge ostvarila je u filmovima “Podzemlje” gde zajedno sa Mikijem Manojlovića odigrala ulogu Natalije Zovkov, potom u “Vukovar, jedna priča”, “Stršljen” i mnogim drugima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prelepa glumica koju su obožavali USPELA U HOLIVUDU, a ono što kaže o Balkanu će vas ODUŠEVITI

Izvor: Story, 14.Okt.2018

Ogromnu slavu Mirjana Joković stekla je krajem osmaedesetih i tokom devedesetih godina kada je glumila u brojnim ostavarenjima iz sveta kinematografije. Zapažene uloge ostvarila je u filmovima “Podzemlje” gde zajedno sa Mikijem Manojlovića odigrala ulogu Natalije Zovkov, potom u “Vukovar, jedna...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.