Izvor: Blic, 06.Feb.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NAPAO JE I MOJU ĆERKU, BIO SAMO TRI MESECA U ZATVORU" Manijak iz Novog Pazara dobro poznat meštanima i policiji

Novopazarac E. D. (36), koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao dve devojčice, već godinama je poznat po takvom ponašanju, ali i po krađama i prevarama, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Manijak iz Novog Pazara poznat je pedofil u kraju: “Moju ćerku je napao još prije 10 godina. Dobio je tri mjeseca zatvora”

Izvor: SandzakPress.net, 06.Feb.2019

Novopazarac E. D. (36), koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao dve devojčice, već godinama je poznat po takvom ponašanju, ali i po krađama i prevarama, nezvanično saznaje “Blic”. Nakon što je objavljena njegova fotografija i snimak sa video nadzora, na kojem...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.