NACI turizam: U Nemačku dolaze zbog hajl!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NACI turizam: U Nemačku dolaze zbog "hajl"!

Pijani američki turista izgleda da se zaneo u svom doživljaju Nemačke, pa je dobio "po nosu" a preti mu i sudska kazna zbog nacističkog pozdravljanja u Drezdenu. Ništa bolji nisu ni kineski turisti.

Foto: Bundesarchiv/Wikipedia

Nemačka je turistička meka u svakom pogledu ali turizam, izgleda, može da ima i svoju tamnu, nacističku, stranu.

Američki turista (41) je samo poslednji koji je osetio na svojoj koži da su Nemci osetljivi (bar javno) na ispoljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nacističkih pobuda. Njegov boravak u Drezdenu, nekada jednom od centara nacista u Nemačkoj, ostaće mu u sećanju po batinama, a možda i po zatvoru.

NACISTI DIVLJAJU, troje mrtvih, pao helikopter

"Uhvaćen" kako u 8 sati ujutro u centru grada višestruko pozdravlja nacistički podignutom rukom, Amerikanac je dobio "nokaut", a sada je pod istragom po nemačkim (antinacističkim) zakonima protiv ispoljavanja mržnje, piše britanski "Dejli mejl".

Ali nije Amerikanac jedini koji se u poslednje vreme Nemačkoj fascinirao nacizmom i zbog toga nadrljao. Početkom meseca, dvoje kineskih turista je uhvaćeno kako se slika u "nacističkim pozama" ispred zgrade Rajhstaga u Berlinu.

Oni su uhapšeni, optuženi za "upotrebu simbola ilegalnih organizacija" i pušteni da e brane sa slobode uz kauciju od 500 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.