Ministri EU: Važno da Zapadni Balkan blagovremeno dobije vakcine protiv COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2021, 18:01

Ministri EU: Važno da Zapadni Balkan blagovremeno dobije vakcine protiv COVID-19

Ministri opštih poslova zemalja članica Evropske unije (EU) su na današnjem sastanku, naglasili važnost solidarnosti i partnerstva sa državama Zapadnog Balkana u procesu distribucije vakcina protiv COVID-19, potvrdio je Maroš Šefčovič, potpredsednik Evropske komisije (EK). ”Evropa je bila uspešna u obezbeđivanju vakcina i trebalo bi da smo u mogućnosti da podelimo vakcine sa našim partnerima na Zapadnom Balkanu i istočnom i južnom susedstvu”, izjavio je Šefčovič, na kraju prvog ovogodišnjeg...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ministri EU: Važno da Zapadni Balkan blagovremeno dobije vakcine

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021, 00:56

Ministri opštih poslova zemalja članica Evropske unije su na sastanku naglasili važnost solidarnosti i partnerstva sa državama Zapadnog Balkana u procesu distribucije vakcina protiv kovid-19, potvrdio je Maroš Šefčovič, potpredsednik Evropske komisije, prenosi RSE.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.