Milošević osumnjičen za ubistvo Kruščića, rasvetljeno ranjavanje novinarke Lakić

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević osumnjičen za ubistvo Kruščića, rasvetljeno ranjavanje novinarke Lakić

Crnogorska policija saopštila je danas da je za ubistvo Miodraga Kruščića, vlasnika jedne podgoričke diskoteke i pokušaj ubistva novinarke Vijesti Olivere Lakić odgovorna ista kriminalna organizacija.

Miodraga Mikija Kruščića (49) ubio je Mario Milošević, saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare načelnik Centra bezbednosti Podgorica Milovan Pavićević.

Ista kriminalna grupa na čijem se čelu nalazio Filip Bešić iz Podgorice odgovorna je i za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pokušaj ubistva novinarke Lakić, rečeno je.

"Ubica Kruščića je uhapšen na Kosovu i nalazi se u pritvoru. Uhapšeno je devet pripadnika te grupe. Organizator grupe je F.B. iz Podgorice", kazao je novinarima pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

Pavićević je saopštio da je među devetoro uhapšenih, jedna osoba sa Cetinja, a ostale su iz Podgorice.

"Oni su pripremili ova dva, a planirali više teških krivičnih dela", istakao je Pavićević.

Vlasnik diskoteke "Beagle" Miodrag Miki Kruščić (49) ubijen je u pucnjavi u maju prošle godine, dok je sedeo u bašti jednog podgoričkog lokala. Njega su povezivali sa škaljarskim klanom.

Olivera Lakić je ranjena 8. maja 2018. godine uveče ispred zgrade u kojoj živi, na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

Mario Milošević uhapšen je sredinom jula prošle godine u Prištini i nalazi se u pritvoru na Kosovu. Crnogorska policija potraživala ga je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.