Meksiko, političar ubijen dok je pozirao za selfi

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko, političar ubijen dok je pozirao za selfi

Nepoznati napadač je iz vatrenog oružja ubio kandidata za poslanika meksičkog parlamenta Fernanda Purona, koji je, nakon političke debate, pozirao za selfi na molbu svoje pristalice, piše "Gardijan".
U pograničnom meksičkom gradu Pijedras Negrasu, nekadašnji gradonačelnik i kandidat za poslanika Fernando Puron ubijen je hicima iz vatrenog oružja, što je 112. ubistvo političara od početka izborne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kampanje u septembru prošle godine.

Nakon političke debate sa kandidatima za mesto poslanika u meksičkom parlamentu, Puronu je pristalica zatražila da snime zajednički selfi.
Nepoznati napadač im je prišao i s leđa Puronu pucao u glavu, što su zabeležile i bezbednosne kamere.
Motivi napada nisu poznati, mada je Puron ranije dobijao pretnje smrću.
Tokom debate, neposredno pre ubistva, obećavao je borbu protiv organizovanog kriminala.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Političar u Meksiku ubijen dok je pozirao za selfi

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2018

Nepoznati napadač je ubio kandidata za poslanika meksičkog parlamenta Fernanda Purona dok je, nakon političke debate, pozirao za selfi na molbu svog pristalice...U pograničnom meksičkom gradu Pijedras Negrasu, nekadašnji gradonačelnik i kandidat za poslanika Fernando Puron ubijen je hicima iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.