Meksikanci linčovali navodnog pedofila i ubicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2020, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksikanci linčovali navodnog pedofila i ubicu

Muškarac optužen da je silovao i ubio šestogodišnju devojčicu spaljen je živ u mestu Kakahoatan na jugu Meksika, saopštile su vlasti savezne države Čiapas.

Grupa stanovnika je uhvatila Alfreda Roblera i optužila ga za silovanje i ubistvo deteta čiji nestanak je porodica prijavila juče. Tužilaštvo je navelo da je Roblero pretučen, vezan za motku i poliven benzinom a zatim zapaljen.

Policija nije uspela da mu spase život.

Tužilaštvo je upozorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da neće dopustiti da građani uzimaju pravdu u svoje ruke i da će pokrenuti istragu o linču.

Juče je u drugom mestu nedaleko od meksičke granice s Gvatemalom pronađeno telo 13-ogodišnje devojčice.

Meksiko je među zemljama s najvećim brojem počinjenih krivičnih dela u svetu. Od decembra 2006, kada je počela ofanziva federalnih vlasti protiv narko kartela, zabeleženo je više od 250.000 ubistava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.