Izvor: Blic, 21.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksička policija dobila pošiljku sa ljudskim glavama

Policija u Meksiku je juče otvorila pošiljku sa četiri odsečene muške glave, koja je bila isporučena u policijsku stanicu na severu zemlje, saopštili su lokalni zvaničnici, a prenosi BBC.



Pokretni frižider sa glavama muškaraca, za koje se veruje da su imali između 25 i 35 godina, stigao je u policijsku stanicu još prošle nedelje. Policija je pomislila da je paket namenjen lokalnoj bolnici jer je na njemu pisalo da sadrži vakcine, te su ga tek juče otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i otkrili pravi sadržaj.

Policija je započela istragu kako bi otkrila da li glave pripadaju nekima od 10 ljudi koji su prošle nedelje bili kidnapovani.

Ova jeziva pošiljka stigla je u policijsku stanicu u Ascensionu, nedaleko od grada Siudada Huaresa, u blizini američke granice.

Meksički politički i bezbednosni zvaničnici pokrenuli su hitni program kako bi pokušali da se izbore sa rastućim talasom nasilja - samo ove godine je u zemlji bilo više od 2.700 smrtnih slučajeva povezanih sa drogom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.