Mejdej, mejdej: Ruski brod poslao signal za pomoć

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mejdej, mejdej": Ruski brod poslao signal za pomoć

Ruski ledolomac poslao je poziv za pomoć tokom oluje u blizini obale zapadne Norveške, javlja agencija Rojters pozivajući se na Spasilačku službu Norveške.

Na brodu, koji je krenuo iz Sankt Peterburga 17. oktobra, nalaze se 33 osobe, navodi agencija i dodaje da se prvo pokvario motor, a da je brod uspeo delimično da uspostavi sposobnost upravljanja.

Spasilačka služba javlja da su tegljači već na putu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA NA MORU! Ruski brod poslao poziv u pomoć, neizvesna sudbina 33 ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Ruski ledolomac poslao je signal da se nalazi u opasnosti od nevremena u blizini obale Norveške, na brodu se nalaze 33 osobe, javila je agencija Rojters, pozivajući se na Spasilačku službu Norveške...Agencija navodi da se brodu pokvario motor, ali je on delimično povratio sposobnost upravljanja...Navodi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.