Mej: Brinem o budućnosti Britanije, ne o svojoj

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Brinem o budućnosti Britanije, ne o svojoj

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je da je uznemiravaju priče o njenoj političkoj budućnosti nakon pregovora sa Bregzitom, ali da sada pažnja treba da bude usmerena ka budućnosti Velike Britanije.

Ona je u intervjuu za BBC rekla da brine o budućnosti Velike Britanije, a ne o svojoj, dok traju pregovori o izlasku iz Evropske unije.

Konzervativna partija Tereze Mej podeljena je oko Bregzita pošto se neki od njenih uticajnih članova zalažu za potpun prekid >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odnosa sa Unijom i razmatraju smenu premijerke.

Mej je ocenila da razgovori o rukovodstvu partije odmažu pregovorima o Bregzitu.

"Malo me uznemiravaju, ali debata se ne vodi o mojoj budućnosti, već o budućnosti naroda u Velikoj Britaniji i Velike Britanije", rekla je Mej.

Ona je poručila da bi svi sada trebalo da budu fokusirani na budućnost Velike Britanije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.