Međunarodni festival pesnika za decu Bulka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni festival pesnika za decu "Bulka"

Da poezija za decu ima budućnost svedoči 25. Međunarodni festival pesnika za decu "Bulka". Festival će biti održan u Domu kulture Crvenka 12. oktobra sa početkom od 19 časova, a uoči otvaranja, u holu Doma kulture posetioci će moći da pogledaju izložbu slika crvenačkih slikara.

"Bulka" ove godine obeležava 25 godina postojanja. Kao i prethodnih godina, okupiće se eminentni pesnici regiona, a pobednik će dobiti nagradu u vidu štampanja knjige.

Festival >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je namenjen pre svega najmlađoj populaciji. Ima za cilj da deluje vaspitno, ali i afirmativno na stvaralaštvo pisaca za decu, kao i da doprinese očuvanju tradicije pesništva za decu.

Generalni pokrovitelji Festivala su opština Kula, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama – Novi Sad, Jaffa- Crvenka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.