Masakr u osnovnoj školi, ranjeno 20 učenika

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr u osnovnoj školi, ranjeno 20 učenika

U jednoj osnovnoj školi u pekinškom kvartu Sinčeng danas je u napadu nožem ranjeno 20 učenika, od kojih barem troje ima teške povrede.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Kineski list "Saut Čajna morning post" prenosi informacije agencije Sinhua da se napad desio u 11,15 časova prepodne po lokalnom vremenu.

Lokalna policija saopštila je putem kineske društvene mreže "Veibo" da je troje najteže ranjenih učenika u stabilnom stanju i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njihove povrede nisu opasne po život.

Napad u školi: Ubijeno najmanje sedmoro učenika

Na internetu se pojavio snimak sa sastanka školskog osoblja i roditelja učenika na kojem je roditeljima rečeno da je napad izveo "radnik škole".

Automobilom udario pešake, pa ih jurio nožem

Decu je navodno napao bivši čistač škole koji je bio na probnom radu.

Navodi se da je on bio besan što nije prošao probu.

Singapurska ispostava "Jahu njuza" tvrdi da je napad izveden nožem i da deca imaju povrede glave.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.