Marković: Crna Gora ne prekida diplomatske odnose sa Rusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Crna Gora ne prekida diplomatske odnose sa Rusijom

Crna Gora neće prekinuti diplomatske odnose sa Rusijom zbog presude za pokušaj terorizma uoči parlamentarnih izbora 2016. godine, već će strpljivo i razumno nastojati da oni budu podignuti na viši nivo, poručio je premijer Duško Marković. On je u parlamentu, odgovarajući na pitanje poslanika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, rekao da ne postoje rizici po mir i stabilnost države, niti će ih biti ni nakon donošenja pravosnažne presude. Marković je rekao da ne želi da komentariše...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARKOVIĆ: Ne tvrdimo da je Rusija pokušala da ubije Đukanovića, ne prekidamo diplomatske odnose sa Moskvom

Izvor: Kurir, 28.Maj.2019

Crnogorski premijer Duško Marković rekao je da Vlada Crne Gore neće prekinuti diplomatske odnose sa Ruskom Federacijom nakon presude za pokušaj terorizma na dan crnogorskih parlamentarnih izbora 2016. godine.

Nastavak na Kurir...

Marković: Crna Gora neće prekinuti diplomatske odnose sa Rusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2019

Premijer Marković je u odgovoru poslaniku Medojeviću poručio da mir u Crnoj Gori nije ugrožen.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.