Maribor: Poginuli srpski i slovenački fudbaler

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maribor: Poginuli srpski i slovenački fudbaler

Dvojica mladih fudbalera Maribora, koji nastupaju za B tim, izgubili su živote u tragičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se automobil u kojem su se nalazili pri velikoj brzini "zakucao" u semafor.

"Nezavisne novine" prenose da su, prema podacima mariborskog portala vecer.com, poginuli vozač automobila Damjan Marjanović (20) i 21-godišnji fudbaler iz Srbije Zoran Baljak, koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Teško je povređen 20-godišnji Ljubomir Moravac takođe srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << fudbaler, dok je četvrti saputnik Žiga Lipuščak lakše povređen.

Miran Šadl, predstavnik policijske uprave Maribor potvrdio je da su poginula dva fudbalera B-tima FK Maribor koji su se vraćali sa treninga u Rogozi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.