Malezija: U klizištu zatrpano do 20 ljudi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malezija: U klizištu zatrpano do 20 ljudi

U klizištu koje je zahvatilo gradilište u Džordžtaunu u državi Penang na sjeverozapadu Malezije zatrpano je između 15 i 20 ljudi, saopštile su danas vlasti te zemlje. Vatrogasna služba saopštila je da su do sada iz ruševina izvučene dvije osobe. U saopštenju se ističe da je između 15 i 20 ljudi zatrpano u klizištu te da je u toku operacija spasavanja. Prema navodima u saopštenju, za većinu zatrpanih sumnja se da su strani državljani zaposleni na gradilištu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U odronu poginulo troje, 11 stranih radnika nestalo

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2017

U odronu na gradilištu u Džordžtaunu na severozapadu maležanske države Penang poginulo je troje stranih radnika, a 11 se vodi kao nestalo U odronu na gradilištu u Džordžtaunu na severozapadu maležanske države Penang poginulo je troje stranih radnika, a 11 se vodi kao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.