Makron se nenajavljeno sastao s policijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron se nenajavljeno sastao s policijom

Francuski predsednik Emanuel Makron sastao se s pripadnicima policije za rasturanje demonstracija koji će biti raspoređeni sutra u Parizu gde se strahuje da može biti novih nereda tokom protesta "Žutih prsluka".

Makron je otišao u tu nenajavljenu posetu večeras, bez novinara, u tvrđavi koja se koristi za smeštaj vojnika nedaleko od Pariza.

Iz predsedničke kancelarije saopšteno je da je on sat vremena razgovarao sa 60 policajaca koji su učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u obezbeđivanju demonstracija prošlog vikenda u Parizu, kada su se dogodili najgori nemiri u tom gradu u poslednjih nekoliko decenija.

Makron je ohrabrio policiju i zahvalio im na njihovom radu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NENAJAVLJENA POSETA Makron održao sastanak sa pripadnicima policijske jedinice za razbijanje demonstracija

Izvor: Blic, 08.Dec.2018, 00:35

Francuski predsednik Emanuel Makron sastao se večeras s pripadnicima policijske jedinice za razbijanje demonstracija koji će sutra biti raspoređeni na ulicama Pariza gde vlasti strahuju od novih nereda.

Nastavak na Blic...

Danas demonstracije "žutih prsluka", Makron se tajno sastao sa policijom za rasturanje demonstracija

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2018

Francuski predsednik Emanuel Makron sastao se s pripadnicima policije za rasturanje demonstracija koji će biti raspoređeni danas u Parizu, gde se strahuje da može biti novih nereda tokom protesta "Žutih prsluka"...Makron je otišao u tu nenajavljenu posetu sinoć, bez novinara, u tvrđavi koja se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.