MTEL Austria nastavlja da širi prodajnu mrežu i povezuje dijasporu i zavičaj

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTEL Austria nastavlja da širi prodajnu mrežu i povezuje dijasporu i zavičaj

MTEL Austria je idealan izbor mreže za korisnike iz Austrije, poreklom iz Srbije, BiH i Crne Gore, koji često putuju u ove države, ili jednostavno imaju potrebu za komunikaciju sa zavičajem. Ova veza je lakša kada uvek možete da se čujete sa prijateljima, porodicom i ljudim koje volite. Kompanija neprestano radi na unapređenju svojih usluga, te postojećim i novim korisnicima nudi brojne pogodnosti i uvek atraktivnu ponudu koju nema nijedna druga mobilna mreža u Austriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Partnerstvo s A1, vodećim telekom operatorom u Austriji i uz njegovu najsavremeniju tehnologiju, korisnicima će obezbediti najbolje usluge u Austriji.

Tokom 2018. godine, kompanija MTEL Austria je nastavila da širi mrežu prodajnih mesta na kojima korisnici prepaid usluge mogu da dopune svoje MTEL Austria kartice. Od sada je ova mreža uvećana za veliki broj poslovnica Telekoma Srbija, u gotovo svim gradovima u Srbiji, pa će vlasnici MTEL Austria prepaid kartica svoj račun od sada moći da to urade još brže i jednostavnije - u svim mts poslovnicama.

U susret novogodišnjim praznicima MTEL Austria je pripremila posebnu akciju za sve postojeće i nove prepaid korisnike mreže - bez troškova rominga u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Nova ponuda naročito će obradovati sve one koji planiraju da u vreme odmora i praznika putuju u zavičaj, jer će i kao prepaid korisnici uživati u bezbrižnoj komunikaciji i zaboraviti na troškove komunikacije u zavičaju. Naime, svi korisnici koju aktiviraju tarifne pakete Hallo M i Hallo L neće imati troškove rominga za vreme boravka u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Tarifni paket Hallo M sadrži 500 min/sms i 2GB mobilnog interneta i košta samo 5,90€ dok tarifni paket Hallo L sadrži 1000 min/sms i 3GB mobilnog interneta košta 9,90€, koji korisnici mogu podjednako trošiti u sve četiri zemlje.

Minute i SMS-ovi važe prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama mts Srbija, m:tel BiH i m:tel Crna Gora, kao i u Srbiji, BiH i Crnoj Gori za pozive i poruke prema svim mrežama u Austriji i mrežama Telekom Srbija grupe.

Ove godine planirajte putovanje u zavičaj bez potrebe da sa sobom nosite nekoliko kartica u strahu od neželjenih troškova roaminga. Uživajte u komunikaciji i kao MTEL Austria korisnik i bez „domaća kartice” kada boravite u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima kompanija MTEL Austria je pripremila posebnu akciju za sve postojeće i nove prepaid korisnike ove mreže, bez troškova rominga u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Kliknite da saznate sve detalje!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.