Izvor: Blic, 11.Dec.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Hapšenje medicinske sestre u Boru je bruka za profesiju, hitan nalog svim bolnicama za kontrolu stanja lekova

Ministarstvo zdravlja poslaće danas svim zdravstvenim ustanovama nalog za kontrolu stanja lekova koji mogu da budu "interesantni" zavisnicima od psihoaktivnih supstanci, najavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Ova najava stigla je nakon što je danas jedna medicinska radnica uhapšena u bolnici u Boru zbog sumnje da je zavisnicima prodavala metadon.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lončar o hapšenju medicinske sestre: Bruka!

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018

U Boru je uhapšena medicinska sestra zaposlena u gradskoj bolnici zbog sumnje da je zavisnicima prodavala metadon. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao da je to bruka za profesiju i da Ministarstvo neće tolerisati takve slučajeve...Foto: Mondo/Goran Sivački..Lončar je danas u Boru, inače,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.