Likvidiran terorista, pokušao da postavi i detonira bombu

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidiran terorista, pokušao da postavi i detonira bombu

Ruske bezbednosne snage likvidirale su teroristu u Samarskoj oblasti koji je planirao da postavi i detonira eksplozivnu napravu na mestu gde se okuplja veliki broj ljudi Ruske bezbednosne snage likvidirale su teroristu u Samarskoj oblasti koji je planirao da postavi i detonira eksplozivnu napravu na mestu gde se okuplja veliki broj ljudi, saopštio je ruski Nacionalni antiteroristički komitet.Kako se navodi, pripadnici Federalne službe bezbednosti (FSB) dobili su informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se naoružano lice koje je planiralo da izvede teroristički napad nalazi u jednoj privatnoj kući u selu Jekaterinovka, te je pokrenuta operacija hapšenja. Međutim, nakon što je teroristi rečeno da spusti oružje on je otvorio vatru na pripadnike FSB, a zatim u njihovom pravcu bacio ručnu bombu, nakon čega je ubrzo likvidiran. Prema preliminarnim informacijama, on je bio pripadnik jedne međunarodne terorističke organizacije, iako se ne precizira koje, ali se dodaje i da je održavao kontakt sa istomišljenicima u inostranstvu. Takođe, prilikom pretresa kuće u kojoj se nalazio pronađeno je vatreno oružje, municija, ali i pripremljena improvizovana eksplozivna naprava. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je terorista delovao sam ili je imao pomoć. sputniknews.com

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSKI FSB LIKVIDIRAO OPASNOG TERORISTU PO KRATKOM POSTUPKU: Zapucao na specijalce i bacio ručnu bombu, pa ubijen! Spremao se za krvavi napad (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Mar.2019

Ruske bezbednosne snage likvidirale su napadača u Samarskoj oblasti koji je bio član međunarodne terorističke organizacije i planirao da postavi i detonira bombu na mestu gde se okuplja veliki broj ljudi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.