Lavrov: SAD će jednom prestati da igraju na kartu rusofobije

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: SAD će jednom prestati da igraju na kartu rusofobije

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov očekuje da će doći vreme kada će Amerikanci prestati da igraju na "rusofobičnu kartu" i kada će administracija predsednika Donalda Trampa shvatiti da je u "njenom najboljem interesu da razvija odnose s Ruskom Federacijom".

Lavrov je na konferenciji za štampu u petak rekao da je to posebno važno za međunarodnu bezbednost.

Odgovarajući na pitanje o novim vojnim prioritetima SAD za suprotstavljanje kineskom širenju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vojnih potencijala i narasloj agresivnosti Rusije, Lavrov je rekao da je "za žaljenje što se to pojavilo umesto normalnog dijaloga" i dodao da "SAD pokušavaju da povtrde svoje liderstvo kroz takve strategije i koncept sukoba".

Lavrov je na kraju dodao da "on želi da ponovi da mi (Rusija) jesmo otvoreni za dijalog".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lavrov: Tramp treba da se suprotstavi rusofobičnim intrigama

Izvor: RTS, 20.Jan.2018

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov ohrabrio je američkog predsednika Donalda Trampa da se suprotstavi "rusofobičnim intrigama" protiv njega u SAD kako bi se poboljšali odnosi između Vašingtona i Moskve, javlja AP. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.