Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 09:22

Kupac u Džordžiji ubio prodavačicu zbog maske

Muškarac u supermarketu u američkoj državi Džordžija iz pištolja ubio kasirku zbog svađe oko maske za lice, a potom je ranio zamenika šerifa van dužnosti, koji je radio u toj radnji, saopštile su lokalne vlasti.
Tridesetogodišnji Viktor Li Taker pucao je u kasirku, a zatim učestvovao u pucnjavi sa zamenikom šerifa van dužnosti, u kojoj su obojica povređeni, navodi se u saopštenju policije u Džordžiji.

Napadač i ranjeni zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u stabilnom stanju, a drugoj kasirki, koju je metak okrznuo, pružena je pomoć na licu mesta.
Detalji rasprave između Takera i kasirke nisu navedeni, a policija kaže da je ranjenog napadača uhapsila dok je pokušavao da se iskrade kroz ulazna vrata supermarketa.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.