Krivična prijava protiv Nikšićanina: zaplenjeno vatreno oružje i automatska puška

Izvor: Press, 25.Dec.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Nikšićanina: zaplenjeno vatreno oružje i automatska puška

Uprava policije je navela da su pretresom kuće D.V pronađeni automatska puška "M 70“, dva okvira, poluautomatska puška nepoznate marke, kao i pištolj bez fabričkog broja kalibra 7,65 mm.
"Protiv D.V. je nadležnom tužiocu podneta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“, saopštila je policija.
Uprava policije Crne Gore je navela da je u Nikšiću od 1. aprila do danas, u ilegalnom posedu pronašla i oduzela 39 pušaka, 14 pištolja, 15 bombi, oko 8,5 kilograma eksploziva kao i 2.200 komada municije različitog kalibra.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.