Kremlj: Nema planova za sastanak Putina i Trampa

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Nema planova za sastanak Putina i Trampa

Za sada ne postoje planovi za organizaciju još jednog sastanka između ruskog i američkog predsednika, a očekuje se da će se naredni takav susret dogoditi u drugoj polovini 2018. godine Za sada ne postoje planovi za organizaciju još jednog sastanka između ruskog i američkog predsednika, a očekuje se da će se naredni takav susret dogoditi u drugoj polovini 2018. godine, izjavio je danas portparol Kremlja Dimitrij Peskov.On je to rekao u intervjuu za rusku televiziju Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 1, prenosi Tas s."Za sada nema planova da se organizuje lični susret. U svakom slučaju oni će imati priliku da razgovraju na marginama međunarodnih događaja", rekao je Peskov i dodao da je ruska strana bila spremna da organizuje sastanak između ruskog i američkog lidera na samitu APEK koji se održao u novembru prošle godine.Upitan da prokomentariše da li su dva predsednika imala telefonski kontakt koji nije bio javan, Peskov je kazao da je o svim telefonskim kontaktima javnost bila upoznata putem saopštenja, ali dodao da zvaničnici ne komentarišu o takvim razgovorima, ukoliko do njih dođe."Predsednik ima dosta sastanaka i telefonskih razgovora koji nisu javni i mi o njima ne izveštavamo javnost. To je praksa", rekao je Peskov.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PESKOV: Neće biti skoro susreta Putina i Trampa!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2018

Za sada se ne planira sastanak između ruskog i američkog predsednika, a očekuje se da će se naredni takav susret dogoditi u drugoj polovini 2018. godine, izjavio je portparol Kremlja Dimitrij Peskov.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.