U ponedeljak počinje drugo polugodište – mlađi osnovci u klupe redovno, stariji po kombinovanom modelu

Izvor: Bor030.net, 23.Jan.2022, 19:21

U ponedeljak počinje drugo polugodište – mlađi osnovci u klupe redovno, stariji po kombinovanom modelu

Drugo polugodište za učenike u centralnoj Srbiji, nakon zimskog raspusta, počinje u ponedeljak, 24. januara. Tim za škole doneo je odluku da učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu će pohađati neposredno, dok će učenici od petog do osmog razreda obrazovno-vaspitni rad pratiti po kombinovanom modelu i ići u školu dan za danom, […] The post U ponedeljak počinje drugo polugodište – mlađi osnovci u klupe redovno, stariji po kombinovanom modelu appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Đaci ponovo u klupama, počinje drugo polugodište

Izvor: RTS, 24.Jan.2022, 06:50

Učenici osnovnih i srednjih škola vraćaju se u školske klupe. Završen je zimski raspust, a za đake počinje drugo polugodište. Mlađi razredi nastavu će pohađati u učionicama, a stariji osnovci i učenici srednjih škola nastavu će pratiti po kombinovanom modelu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.