Košarkašice Srbije posle produžetka pobedile Hrvatsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2022, 20:38

Košarkašice Srbije posle produžetka pobedile Hrvatsku

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Atini posle produžetka selekciju Hrvatske 91:88 (21:17, 24:19, 23:23, 11:21, 12:9) u meču trećeg kola međunarodnog turnira Vaso Beskaki.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Ivana Raca sa 22 poena. Mina Đorđević je ubacila 18 poena, a Maša Janković 14 uz 10 skokova.

U timu Hrvatske najefikasnija je bila Mihaela Lazić sa 19, dok su Klaudija Periša i Sara Borić dodale po 14 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Srpska reprezentacija kontrolisala je tempo i rezultat u prve tri četvrtine, da bi poslednja deonica u potpunosti pripala Hrvaticama koje su uspele da izbore produžetak. U dodatnih pet minuta Srbija je bila sigurnija i kvalitetnija i zasluženo je stigla do pobede.

Srbija je turnir u Grčkoj završila sa dve pobede i jednim porazom. Naša selekcija se u petak vraća u Beograd, a prvi deo priprema za Svetsko prvenstvo u Australiji nastavlja u subotu na Zlatiboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije poslije produžetka pobijedile Hrvatsku

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2022

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobijedila je večeras u Atini poslije produžetka selekciju Hrvatske 91:88 (21:17, 24:19, 23:23, 11:21, 12:9) u meču trećeg kola međunarodnog turnira Vaso Beskaki.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.