Kina: Ubio roditelje i od njih napravio lanč pakete

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Ubio roditelje i od njih napravio lanč pakete

Kinez Henri Čau Hoi (30), uz pomoć devojke Tse Čun (36) ubio je svoje roditelje, potom ih skuvao i napravio lanč pakete.

Oni su tri meseca planirali ubistvo, a tokom tog perioda su kupili noževe, frižider, mikrotalasnu i aparat za kuvanje pirinča. Roditelji Čau Vink (65) i SUi Juet (62) su nestali u martu, a njihove glave i organi su pronađeni u frižideru u krvavom apartmanu.

Raskomadane delove tela su posolili, dodali pirinač i pripremili kao lanč pakete. Dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posle otkrivanja delova tela u frižideru, pronađeni su recepti, kao i papiri koji su pokazali da su ubistvo planirali od novembra 2012. godine.

Hoi je priznao zločin, navodeći da je to uradio jer više nije osećao emotivnu povezanost sa roditeljima.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.