Kandidat Slobodarske partije u bečkoj skupštini: Srbi, glasajte za svoju budućnost

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2017, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidat Slobodarske partije u bečkoj skupštini: Srbi, glasajte za svoju budućnost

Nemanja Damnjanović, poslanik u bečkoj skupštini i kandidat FPOe u 10, 11. i 12. bečkoj opštini ističe da je samo Slobodarska partija Austrije (FPOe) kadra da reši brojne probleme sa kojima su suočeni građani, posebno da im ostane više novca u novčaniku.

- U Austriji živi oko 300.000 Srba, koji su vredni i marljivi građani ove zemlje i oni ne treba da budu kažnjeni zbog grešaka vlade, da rade od jutra do sutra i da na kraju meseca ne mogu da prežive sa svojim primanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Poručio bih svim ljudima našeg porekla s pravom glasa da ne budu pasivni posmatrači, već da izađu na izbore bez obzira na to za koga će glasati. Ne bi trebalo da dozvole drugima da kroje njihovu budućnost. Naravno, kao prvi poslanik srpskog porekla u bečkoj skupštini, radovao bih se ako bi dali svoj glas Hjancu-Kristijanu Štraheu i FPOe - poručuje Damnjanović.

Prema njegovim rečima u današnje vreme, u kojem smo suočeni sa brojnim problemima u oblasti bezbednosti, obrazovanja, tržišta rada, socijalnih usluga, jasno je da najveći udeo za to ima dosadašnja vlada koju su činile Socijaldemokratska partija (SPOe) i Narodna partija (OeVP).

- Ta koalicija je poslednjih 10 godina na vlasti - podsetio je on.

Damnjanović ističe da FPOe u ekonomskom programu ukazuje da se budžet Austrije može sanirati i uštedeti više desetina milijardi evra.

- Problem nisu prihodi, već rashodi. FPOe se zalaže da se brojne pogrešno donete odluke isprave. Svako ko želi za svoje dete bolju budućnost, kvalitetnije obrazovanje, bolje ponude na tržištu rada trebalo bi da glasa za FPOe - podvlači on.

Damnjanović objašnjava da se FPOe zalaže za rasterećenje malih i srednjih preduzeća, čime bi se stimulisalo dodatno zapošljavanje, a privrednici bi dobili bolje uslove kroz smanjenje poreskih stopa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.