Izvor: Blic, 13.Sep.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA UŽASA U KOJOJ JE ŽENA SEKIROM UBILA MUŽA "Slobodan ju je tukao, jednom je umalo mene zaklala, a on je držao NOŽ ISPOD JASTUKA"

Slavica M. (55) iz Majura kod Šapca uhapšena je zbog sumnje da je posle svađe usmrtila nevenčanog supruga Slobodana Jovanovića (63). Ona je nakon zločina saslušana u policiji, gde se branila ćutanjem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan udaren u slepoočnicu više puta sekirom

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2018, 12:34

Stigli nalazi obdukcije Slobodana Jovanovića iz Šapca. Psihijatri će veštačiti njegovu suprugu Slavicu Milivojević, koja je osumnjičena za zločin UDARCI sekirom u predelu slepoočnice uzrok su smrti Slobodana Jovanovića (65), iz prigradskog naselja Majur kod Šapca, što...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.