Izvor: Blic, 10.Nov.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO OTKRIVENO Mislite da Sašu Popovića čuva horda obezbeđenja, a istina je SASVIM DRUGAČIJA

Direktor “Grand” produkcije ne pojavljuje se često na javnim dešavanjima, ali kada dođe, uvek je u društvu supruge Suzane, ili sam. Nikada ga ne prati obezbeđenje. On je ovaj put otvoreno odgovorio na pitanje kako je moguće da se nikada u javnosti nije pojavio sa ličnim vozačem i pripadnicima obezbeđenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Direktor Granda otkrio sve – EVO KO ČUVA I VOZI SAŠU POPOVIĆA

Izvor: Story, 10.Nov.2018

Saša Popović na sve događaje dolazi ili u pratnji supruge Suzane Jovanović ili sam. Kako ističe, nikada nije imao obezbeđenje koje bi ga pratilo, što je svakako iznenadilo javnost. – Nikada za svog veka nisam imao ni obezbeđenje, ni vozača. Ne treba mi. Šta će mi? Prvo volim da vozim, to...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.