Stopalom na rekord! (FOTO)

Izvor: B92, 08.Jul.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stopalom na rekord! (FOTO)

Najmanja žena na svetu izgleda još minijaturnije dok sedi pored velikog Brahima Takijulaha.

Joti Amže, visoka samo 61 cm, izgleda majušno pored Takijulahovih ogromnih stopala dugih 40 cm koja su nedavno ubeležena i u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća stopala na svetu.

Ona su četiri puta veća od Jotinih stopala.

Marokanac visok 247 cm i 19-godišnja Joti fotografisali su se u pokušaju da privuku ljude da učestvuju u novom obaranju rekorda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Naime, izazov Amazing Feet jedan je od najvećih pokušaja obaranja rekorda, budući da je cilj organizatora da prikupe 50.000 fotografija stopala na sajtu officiallyamazing.tv/feet.

Svako ko želi da učestvuje, može poslati fotografiju svojih stopala na njihov sajt.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stopalom na rekord! (FOTO)

Izvor: B92, 08.Jul.2013

Najmanja žena na svetu izgleda još minijaturnije dok sedi pored velikog Brahima Takijulaha...Joti Amže, visoka samo 61 cm, izgleda majušno pored Takijulahovih ogromnih stopala dugih 40 cm koja su nedavno ubeležena i u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća stopala na svetu...Ona su četiri puta veća...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.