Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan migrant umro, 200 preskočilo ogradu u španskoj enklavi Melilji

Jedan migrant je danas umro u španskoj enklavi Melilji posle preskakanja ograde, dok je oko 200 migranata prešlo tu granicu, saopštila je španska lokalna prefektura.

Grupa od oko 300 migranata pokušala je da preskoči ogradu, dodala je prefektura navodeći da je oko 200 njih uspelo da uđe u Melilju, špansku enklavu u Africi na granici s Marokom.

Lokalne vlasti navele su da je jedna osoba preminula, najverovatnije od srčanog udara.

Na toj granici se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nalazi šest metara visoka dupla ograda sa osmatračkim tornjevima. Posebna granična policija čuva granicu. Ipak imigranti uspevaju da ilegalno uđu u Melilju.

Hiljade migranata svake godine pokušava da dođe u Španiju, ili morem, ili ulaskom u njene afričke enklave Melilja i Seuta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan migrant umro, 200 preskočilo ogradu u Melilji

Izvor: B92, 21.Okt.2018

Madrid -- Jedan migrant je umro u španskoj enklavi Melilji posle preskakanja ograde, dok je oko 200 migranata prešlo tu granicu, saopštila je španska lokalna prefektura...Grupa od oko 300 migranata pokušala je da preskoči ogradu, dodala je prefektura navodeći da je oko 200 njih uspelo da uđe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.