JEZIV ZLOČIN: Monstrumi u šumi isekli trudnici (23) stomak i ukrali joj bebu iz materice

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV ZLOČIN: Monstrumi u šumi isekli trudnici (23) stomak i ukrali joj bebu iz materice

Par iz Brazila vezao je trudnu ženu za drvo, a onda je nožem isekao preko stomaka i iz materice ukrao novorođenče. Par iz Brazila vezao je trudnu ženu za drvo, a onda je nožem isekao preko stomaka i iz materice ukrao novorođenče.Telo Mare Kristijane da Silve (23), koja je bila u osmom mesecu trudnoće, pronađeno je u šumi u severoistočnom Brazilu.Žena koja je optužena za ubistvo, Angelina Rodriges, "uvek je sanjala da ima devojčicu", izjavili su njeni rođaci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prenosi Dejli mejl.Prema lokalnim medijima, osoblje bolnice obavestilo je policiju nakon što je Rodriges stigla sa novorođenčetom, tvrdeći da se upravo porodila.Doktori su postali sumnjivi kada su videli da "uznemirena 40-godišnja žena šeta normalno i odbija da se podvrgne medicinskim pregledima".Nakon pronalaska tela nesrećne trudnice, policija je uhapsila Rodriges i njenog supruga.Rodriges je u policiji priznala da je prvo napila trudnicu, a onda je vezala za drvo metalnom žicom, isekla stomak nožem i izvadila bebu.Uprkos tome što je ona tvrdila kako njen suprug nema veze sa ovim, policija sumnja da je ona mogla da izvši zločin sama.- Verujemo da je imala pomoć supruga i još jedne osobe, ali to se tek istražuje. Testovi su pokazali da Angelina nije bila trudna i da je u pitanju isplaniran zločin - izjavila je policija.Prema rečima rođaka žrtve, Angelina je postala bliska sa Marom kada je saznala da ona nosi devojčicu.- Davala joj je novac a tog dana kada je ubijena rekla joj je da idu da kupe sve što je potrebno za bebu - rekla je rođaka žrtve.Beba se nalazi u bolnici i u dobrom je stanju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BOLESNO: Gajili pse da bi orgijali sa njima, doberman najgore prošao

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2018

U kući američkog bračnog para policija tražila ilegalno oružje, ali pored toga pronašla i užasavajuće snimke KRISTINA Paterson (42) i njen suprug Ričard (47) uhapšeni su nakon racije u američkom gradu Safolk u Virdžiniji. U kući, u kojoj inače uzgajaju pse, policija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.