JEZIV ZLOČIN KOD BONA: Maloletnicu iz Srbije ubio azilant?

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV ZLOČIN KOD BONA: Maloletnicu iz Srbije ubio azilant?

Elma C, koja je prema pisanju medija poreklom iz Srbije, pronađena je mrtva u izbegličkom centru u nemačkom gradu Sankt Augustinu; Zbog sumnje da je izvršio ubistvo uhapšen je 19-godišnjak poreklom iz Kenije Nestala 17-godišnjakinja iz nemačkog grada Unkela, za kojom je tragala policija, pronađena je mrtva u izbegličkoj kući u kojoj se nalaze tražitelji azila i beskućnici, u Sankt Augustinu. Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << radi se od Elmi C. poreklom iz Srbije.Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri.Roditelji devojke prijavili su njen nestanak u petak. Lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu. Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umesto toga, otišla da vidi osumnjičenog u skloništu.Uhapšeni 19-godišnjak je kenijskog porekla, a pored pasoša Nemačke poseduje i dokumenta svoje zemlje, saopštila je policija. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave. PROČITAJTE JOŠ: Nemačka: Uhapšeno 12 Sirijaca zbog pokušaja ubistva- Optuženi priznaje da je izvršio nasilje nad njom. Zbog toga pretpostavljamo da se radi o ubistvu sa predumišljajem - izjavio je javni tužilac iz Bona, Robin Fasbender.Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je od 14-e godine imao sukoba sa zakonom i poznat je policiji. Navodno, on i žrtva su se upoznali nešto više od nedelju dana ranije u baru u Bonu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTIŠLA KOD MOMKA, ON JE UBIO Tinejdžerka srpskog porekla pronađena mrtva u kampu za azilante

Izvor: Blic, 04.Dec.2018

Elma C, koja je pronađena mrtva u izbegličkom centru u nemačkom gradu Sankt Augustinu, zbog čega je uhapšen 19-godišnjak poreklom iz Kenije, prema nepotvrđenim informacijama, poreklom je iz Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.