Ivanuša: Srbija četvrta po broju novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 11:16

Ivanuša: Srbija četvrta po broju novozaraženih

Srbija se nalazi na četvrtom mestu u Evropi po broju novozaraženih koronom na sto hiljada državljana, rekao je za Politiku direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša. On je ocenio da se treba podsetiti značaja pridržavanja mera jer je situacija u Srbiji ozbiljna.

Ivanuša ističe da svi znamo da je ovo teško i da dugo traje, ali da dok se ne dostigne kolektivni imunitet vakcinacijom jedino što preostaje u borbi protiv virusa jeste poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << epidemioloških mera.

Pored uspeha u vakcinaciji, treba imati u vidu da je broj onih koji se još nisu vakcinisali i dalje veliki i oni i dalje mogu da se zaraze i da prenesu virus, rekao je Ivanuša.

On smatra da uspeh vakcinacije zavisi od poverenja javnosti i da treba pružiti verodostojne informacije o bezbednosti i prednostima vakcine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija četvrta u Evropi po broju novozaraženih kovidom

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Srbija se nalazi na četvrtom mestu u Evropi po broju novozaraženih koronom na sto hiljada državljana, rekao je za Politiku direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša...On je ocenio da se treba podsetiti značaja pridržavanja mera jer je situacija u Srbiji ozbiljna...Ivanuša...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.