Ispod ruševina zgrade u Magnitorsku izvučeno 33 tela

Izvor: RTS, 02.Jan.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispod ruševina zgrade u Magnitorsku izvučeno 33 tela

Ispod ruševina zgrade u Magnitogorsku, na jugu Urala, do sada su izvučena tela 33 osobe, a osam stanara se vodi kao nstalo
Portparol ruskog ministarstva je rekao da je četvoro dece među žrtvama. 

Deo desetospratne stambene zgrade u Magnitosku se urušio 31. decembra, evakuisane su desetine ljudi.
Ruski Istražni komitet veruje da je glavni uzrok urušavanja eksplozija gasa u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << domaćinstvu.
Kako je u utorak preneo AP, jedan od stanovnika zgrade, doživeo je, kako je kazao, "novogodišnje čudo" nakon što je njegov jedanaestomesečni sin Ivan Fokin pronađen živ u ruševinama, 36 sati nakon urušavanja zgrade.
Beba je prebačena u moskovsku bolnicu osam sati pošto je pronađena ispod ruševina, a agencija je prenela da je zadobila povredu glave, prelome, kao i da ima hipotermiju, pošto je ispod ruševina provela skoro 36 sati na temperaturi ispod nule.
U Magnitogorsku se, inače, temperatura kreće oko 20 stepeni Celzijusa ispod nule.
Ivanov otac je bio na poslu kada ga je supruga pozvala i rekla da se zgrada urušila. Ona je uspela da se spase zajedno sa trogodišnjim sinom.
Beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač, javila je agencija Interfaks.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz ruševina zgrade u Magnitogorsku izvučeno 39 tela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2019

Potraga za nestalima nakon rušenja zgrade u ruskom gradu Magnitogorsku okončana je, a konačan broj žrtava je 39, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

BILANS TRAGEDIJE U RUSIJI: Ispod ruševina zgrade u Magnitorsku izvučeno 13 tela

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2019

Broj poginulih usled urušavanja zgrade u ruskom gradu Magnitorsku porastao je na 13 osoba, saopštila je regionalna služba za medije ruskog ministarstva za vanredne situacije Broj poginulih usled urušavanja zgrade u ruskom gradu Magnitorsku porastao je na 13 osoba, saopštila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.