Izvor: Blic, 22.Sep.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran, Saudijska Arabija i SAD - igra živaca od koje STREPI SVET

Nakon napada dronom na Abkaik u Saudijskoj Arabiji, najveće svetsko postrojenje za preradu nafte, izgledalo je kao da je Bliski istok ponovno na ivici rata. Članovi vlade američkog predsednika Donalda Trampa direktno su okrivili Iran, Tramp je najavio da je Amerika, poput puške, “zapeta i spremna”, no potom se primirio i objavio da čeka da mu Saudijci kažu šta žele dalje da učini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tri velika igrača i njihova igra živaca od koje svet strahuje

Izvor: B92, 22.Sep.2019

Nakon napada dronom na Abkaik u Saudijskoj Arabiji, najveće svetsko postrojenje za preradu nafte, izgledalo je kao da je Bliski istok ponovno na ivici rata...Članovi vlade američkog predsednika Donalda Trampa direktno su okrivili Iran, Tramp je najavio da je Amerika, poput puške, "zapeta i spremna",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.