Indijski vojni avion nestao s radara

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijski vojni avion nestao s radara

Avion indijskih vazduhoplovnih snaga, s 13 osoba u njemu, nestao s radara u blizini kineske granice, javljaju svetski mediji.

Avion tipa "AN-32" nestao je nedugo nakon što je poleteo u 12:25 po lokalnom vremenu. Naime, kako je saopštila indijska vazduhoplovna komanda, poslednji put letelica je imala komunikaciju sa zemljom u 13:00. Od tada nikakvog kontakta s avionom nema, navodi Sputnjik internešenel.

"Pošto avion nije sleteo, otpočeta je akcija potrage", navodno je rekao jedan zvaničnik indijskih vazduhoplovnih snaga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indijski vojni avion nestao s radara

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2019

NJU DELHI - Avion indijskih vazduhoplovnih snaga, s 13 osoba u njemu, nestao je s radara u blizini kineske granice, javljaju svjetski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Indija: S radara nestao vojni avion s 13 ljudi

Izvor: SandzakPress.net, 03.Jun.2019

Teretni avion zračnih snaga Indije nestao je na sjeveroistoku te zemlje sa 13 osoba u njemu, javlja Anbadolija. Vojni avion je nestao danas, nedugo nakon što je poletio sa aerodroma u saveznoj državi Assam. Nadležne službe započele su potragu za nestalim avionom i vojnicima. Vojni teretni avion Roshni...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.