Italija, privedeni osumnjičeni za silovanje Poljakinje

Izvor: RTS, 03.Sep.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija, privedeni osumnjičeni za silovanje Poljakinje

Italijanska policija privela je četiri muškarca koji su osumnjičeni da su silovali poljsku turistkinju i pretukli njenog partnera na popularnoj italijanskoj plaži u Riminiju.
Dvojicu tinejdžera iz Maroka, osumnjičene da su bili u grupi od četvorice muškaraca koji su silovali poljsku turistkinju, identifikovala je u policijskoj stanici žena iz Perua.

Ona je prijavila da ju je, ubrzo nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navedenog napada, silovala ista grupa, javljaju italijanski mediji.
Kako navodi AP, kasnije je prijavljeno da je policija zadržala u pritvoru i trećeg osumnjičenog, takođe maloletnika.
Italijanska državna televizija, novinska agencija Ansa i televizija Skaj TG24 javile su iz Riminija da su dvojica Marokanca, koja su braća, otišla u policijsku stanicu nakon što su prepoznati na snimku nadzornih kamera koje je policija objavila u nadi da će naći napadače.
Žena iz Perua, koja je napadnuta na putu nedaleko od plaže, došla je u policijsku stanicu u Riminiju, gde ih je prepoznala, navode mediji.
Ansa je kasnije javila da je policija zadržala u pritvoru trećeg osumnjičenog, koji je opisan kao maloletnik afričkog porekla, u obližnjem gradu Montekio di Pezaro zahvaljujući informacijama koje je dobila od dvojica braće.
Uhapšeni osumnjičeni su starosti od 15 do 17 godina.
Italijanska policija saopštila je danas da je uhapsila i četvrtog osumnjičenog za grupno silovanje i precizirala da se radi o izbeglici iz Konga.
Šef policije Riminija, Mauricio Importa, rekao je da je muškarac iz Konga uhapšen u vozu rano jutros i da je planirao da ode u obližnji grad, prenosi AP.
Lokalna televizija prenela je da je on stigao u Italiju 2015. godine kao izbeglica.
Napad se dogodio prošle subote, na skrovitom delu plaže u Riminiju.
Prema izveštajima medija, partner turistkinje, 26-godišnji muškarac, izgubio je svest usled udarca u glavu, dok je turistkinja, koja takođe ima 26 godina, više puta silovana.
Počinioci su grupa od četiri muškarca, koji su žrtve napada i opljačkali.
Par iz Poljske vratio se u svoju zemlju nekoliko dana nakon napada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovani osumnjičeni za silovanje Poljakinje

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2017

Dvojicu tinejdžera iz Maroka, osumnjičene da su bili u grupi od četvorice muškaraca koji su silovali jednu poljsku turistkinju i pretukli njenog partnera na popularnoj italijanskoj plaži u Riminiju, identifikovala je u policijskoj stanici žena iz Perua...Ona je prijavila da ju je, ubrzo nakon navedenog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.