Izvor: Blic, 16.Jan.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVUČENE ŽRTVE IZ RUŠEVINA Dve osobe poginule u eksploziji u Belgiji, 14 povređeno

Spasilačke službe izvukle su tela dve žrtve iz ruševina tri spojene kuće u severnom belgijskom lučkom gradu Antverpenu posle eksplozije koja ih je uništila.

Četrnaest ljudi je hospitalizovano pošto su zadobili povrede od sinoćnje detonacije. Među njima je sedam osoba koje su izvučene žive iz ruševina.

Policija je objavila da eksplozija nije rezultat terorističkog napada, preneo je AP.

Snage reda napominju da je prerano da se sa sigurnošću kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta je uzrokovalo eksploziju, ali da je verovatno reč o detonaciji gasa.

Belgija je u povišenom stanju pripravnosti od smrtonosnih bombaških napada 2016. godine i talasa islamističkih napada širom Evrope

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.