Izvor: Blic, 18.Sep.2021, 09:02

IZLANUO SE TOKOM SNIMANJA DOKUMENTARCA Američki milioner proglašen krivim za UBISTVO najbolje prijateljice od pre 21 godinu, a sumnjiči se da je ubio još dve osobe

Američki milioner Robert Durst na sudu u Los Anđelesu proglašen je juče krivim za ubistvo najbolje prijateljice Suzan Berman 2000. godine, zbog čega mu preti doživotni zatvor, a povezuje se s još dva ubistva u proteklih 39 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPS, GREŠKA! Američki milijarder slučajno pred kamerom priznao ubistvo prijateljice koja mu je pomogla da prikrije zločin

Izvor: Kurir, 18.Sep.2021

Američki milijarder Robert Durst proglašen je krivim za ubistvo najbolje prijateljice Suzan Berman 2000. godine, zbog čega mu preti doživotni zatvor. Dursta povezuju sa još dva stara ubistva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.