IDENTIFIKOVANA PRVA ŽRTVA Bombe ubile majku, trogodišnje bliznakinje preživele

Izvor: Blic, 23.Mar.2016, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDENTIFIKOVANA PRVA ŽRTVA Bombe ubile majku, trogodišnje bliznakinje preživele

Adelma Tapia Ruiz, Peruanka koja je živela u Briselu devet godina, prva je identifikovana žrtva stravičnog napada u tom gradu.

Ona je sa svojim trogodišnjim ćerkama bliznakinjama krenula da poseti majku u Njujorku, kada su bombe eksplodirale na aerodromu u belgijskom gradu. Jedna njena ćerka je povređena, a njen muž i druga devojčica nisu zadobili bilo kakve povrede.

- Bila je veoma aktivna žena. I dalje sam šokirana onim što se desilo i trebalo bi je dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vremena da poverujem da je to zaista moguće - rekla je jedna njena prijateljica.

Njenu smrt na Fejsbuku potvrdio je i njen brat.

- Veoma je teško opisati bol koji osećamo. Ova tragedija duboko je otresla moju porodicu, kada je moja sestra poginula u napada terorista koji nikada nećemo moći da razumemo - napisao je on.

Podsetimo, u terorističkom napadu u Briselu jutros je poginulo više od 30 ljudi, a 200 ih je ranjeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva žrtva u Briselu: Majku raznele bombe, bliznakinje preživele

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2016

Prva identifikovana žrtva terorističkog napada u Briselu je Peruanka Adelma Tapia Ruiz, Peruanka koja je živela u ovom gradu devet godina. Ona je sa svojim trogodišnjim ćerkama bliznakinjama krenula da poseti majku u Njujorku, kada su bombe eksplodirale na aerodromu u belgijskom gradu. Jedna njena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.