Htela da smrša za venčanje, pa izgubila zdravlje i muža

Izvor: Blic, 26.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Htela da smrša za venčanje, pa izgubila zdravlje i muža

Šarlot Bakli, 22-godišnja Engleskinja, poželela je da izgleda dobro u venčanici i krenula u dijetu mršavljenja. Sve se za nešto manje od dve godine završilo teškom anoreksijom, gubitkom 25 kilograma i – razvodom.

Kada je za samo godinu dana izgubila 25 kilograma pristala je na nagovor roditelja da potraži pomoć lekara. Provela je čak šest meseci u bolnici, a kada je izašla njen izabranik, 26-godišnji Den Bredli, sačekao ju je sa predlogom za prekid braka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

A bilo je kao iz bajke sve dok četiri meseca pre venčanja nije kupila venčanicu dva broja manju. Upoznali su se na noćnoj žurci februara 2004. godine, prenosi Dejli Mejl. Bila je presrećna kada ju je zaprosio u aprilu 2005. U martu 2006. je kobno kupila tesnu venčanicu kako bi sebe prisilila na dijetu.

Šarlot priča da je jela tri kašike žitarica za doručak, dva tosta i jabuku za ručak i kockicu čokolade za večeru. Na venčanju su joj se kroz venčanicu već videla rebra i kosti. Nije posustala od dijete ni na medenom mesecu na Maldivima. U bolnicu je stigla sa samo 40 kilograma.

"Sada imam 51 kilogram i zaista sam zadovoljna svojim izgledom", posle svega kaže Šarlot.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.