Haos na ulicama, opšta tuča navijača, ima mrtvih i povređenih (FOTO+VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Feb.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na ulicama, opšta tuča navijača, ima mrtvih i povređenih (FOTO+VIDEO)

Sukob!

Jedan policajac je poginuo, a pet osoba je povređeno u tuči navijača fudbalskog kluba Atletiko i ruskog Spartaka u španskom gradu Bilbao.

Sukobi su izbili uoči utakmice, a u ulicama oko stadiona San Mames nastala je prava ratna zona, prenose španski mediji.

Pet osoba je hospitalizovano, pripadnik baskijske civilne policije je preminuo.

Prvo se mislilo da je stradao od povreda, a kasnije se, piše štampa ispostavila da je preminuo od >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << srčanog udara.



Veliki broj navijača Spartaka stigao je u Bilbao, kako bi pomogli svojoj ekipi u revanš utakmici Lige Evrope protiv Atletika.

Šampioni Rusije poraženi su sa 3:1 u Moskvi, a hiljade njihovih navijača doputovalo je u Baskiju.

Oni su se okupili na jednom od trgova u centru grada, odakle su krenuli ka stadionu u korteu. U jednom momentu su ih pred San Mamesom sačekali najvatrenije pristalice Bilbaa.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.